logo
RNTV Live

Update: Supiciune de fapte de corupţie la Autoritatea Electorală Permanentă

aep
rnews

DNA Ploiesti efectueaza perchezitii in Bucuresti la Autoritatea Electorala Permanenta (AEP), au declarat surse judiciare pentru HotNews. Marian Muhulet, vicepresedinte AEP, a confirmat pentru HotNews perchezitiile, iar un comunicat DNA anunta ca cercetarile vizeaza fapte de coruptie. AEP e condusa de presedintele Ana Maria Patru. In dosar sunt suspiciuni privind fapte de coruptie, potrivit surselor citate. Marian Muhulet, vicepresedinte AEP, a confirmat pentru HotNews perchezitiile efectuate de procurorii Directiei Anticoruptie.
Potrivit unui comunicat DNA cercetarile sunt facute “intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciunea savarsirii, in perioada 2008 -2015, a unor infractiuni de coruptie”.
“In cursul diminetii de 15 noiembrie 2016, ca urmare a autorizarii de catre instanta competenta, sunt efectuate perchezitii in 4 locatii situate in municipiul Bucuresti si judetele Ilfov si Valcea, din care o locatie se afla in incinta unei institutii publice, restul la domiciliile unor persoane fizice. In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei ‘Vlad Tepes'”, mai afirma DNA.

citeste in continuare:http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-21416206-dna-ploiesti-face-perchezitii-autoritatea-electorala-permanenta-din-bucuresti.htm

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor