logo
RNTV Live

UPDATE/ VIDEO/ Poliţiştii iau primele măsuri după ce un ploieştean şi-a făcut singur dreptate în magazinul Penny. Cine este bărbatul

sursa ph online
Mihai Constantinescu

Poliţiştii s-au autosesizat

UPDATE/ VIDEO/ Poliţiştii iau primele măsuri după ce un ploieştean şi-a făcut singur dreptate în magazinul Penny. Cine este bărbatul.

Un ploieştean a făcut un scandal monstru după ce ar fi cumpărat din magazinul Penny (Vest) carne spălată cu dero. Omul a fost atât de supărat încât a decis să-şi facă singur dreptate. Pedeapsa a fost filmată de un cunoscut al său şi ulterior a fost poastată de Facebook.

Pe imagini se vede cum cum acesta revine la magazin şi începe să arunce cu carnea în vânzătoare, le înjură şi le cere banii înapoi.

https://www.facebook.com/eusieu.toteu/videos/2029169484069494/?t=0

Poliţiştii nu au stat cu mâinile în sân.

“În urma aparitiei in spatiul public a acestor imagini, ne-am autosesizat si am demarat cercetările. In urma verificărilor efectuate a fost identificată persoană din imagini. Este un barbat de 51 de ani din Ploiești. În acest moment polițiștii se afla la magazin, efectuează cercetari, audieri în vederea administrării probatoriului”IJP Prahova.

UPDATE

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniștii publice.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor