logo
RNTV Live

UPDATE/FOTO DOCUMENT/ Viceprimarul Ploieştiului a pus-o “la colţ” pe şefa de la Patrimoniu

cristian ganea
Mihai Constantinescu

Viceprimarul Ploieştiului a pus-o “la colţ” pe şefa de la Patrimoniu. Este vorba despre Carmen Daniela Bucur, director interimar în cadrul Direcţiei de Patrimoniu care a refuzat în repetate rânduri să-şi îndeplinească sarcinile de serviciu. Ultima abatere a fost făcută chiar săptămâna aceasta, când la primăria Ploieşti a fost convocată o şedinţă comună cu reprezentanţii Direcţiei de Patromoniu şi Direcţiei Generale de Dezvoltare Urbană pentru simplificarea procedurii de acordare a autorizaţilor pentru terase. În cadrul şedinţei s-a constatat că Daniela Bucur nu îşi finalizase sarcinile de serviciu în acest sens.

Iată documentul înaintat către comisia de disciplină:

Comisia de disciplina

 

Viceprimarul Ploieştiului, Cristina Ganea, spune că nu este prima dată când se confruntă cu o asemenea situaţie:

“Cu asemenea oameni în administrație nu pot face echipă. Am fost nevoit să iau această măsură. A fost rugată de trei ori să-şi îndeplinească o sarcină de serviciu şi a răspuns : ” NU VREAU!” Este lipsă de respect”, a declarat în exclusivitate pentru republikanews.ro, viceprimarul Ploieştiului, Cristian Ganea.

Sunt unele voci care susţin că la mijloc ar fi vorba despre o răzbunare din partea viceprimarului Ganea în ceea ce priveşte proiectul “Petrolul” şi că şefa de la Patrimoniu Daniela Bucur ar fi prima piesă al domino-ului care urmează să se prăbuşească. Dar acestea sunt simple speculaţii, adevăratul motiv fiind lipsa de profesionalism în sarcinile de serviciu.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor