logo
RNTV Live

Urs salvat de la moarte după ce a rămas captiv într-un gard de sârmă ghimpată. S-a întâmplat în Prahova/ VIDEO/FOTO

Urs salvat de la moarte după ce a rămas captiv într-un gard de sârmă ghimpată. S-a întâmplat în Prahova/ VIDEO/FOTO
Mihai Constantinescu

Fiară sălbatică prinsă în sârmă ghimpată, salvată de la moarte

Urs salvat de la moarte după ce a rămas captiv într-un gard de sârmă ghimpată. S-a întâmplat în comuna Secaria, județul Prahova. Pentru că misiunea de salvare presupunea mai multe riscuri, eliberarea fiarei sălbatice s-a realizat cu ajutorul mai multor lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, din detașamentul 8 Jandarmi Sinaia, un reprezentat al fondului de vânătoare aparținând A.V.P.S. Câmpina ,politişti şi personal specializat din cadrul Parcului Bucov.

Jandarmii au luat măsura împrejmuirii zonei, anunțarea populației cu privire la prezența ursului în zonă în vederea evitării unor evenimente nedorite și a reprezentanților Parcului Bucov pentru tranchilizarea ursului. Animalul a fost tranchilizat de lucrătorii Parcului Bucov pentru a nu-i ataca pe salvatori. Acțiunea s-a finalizat cu succes.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/turistii-petrec-in-orasul-rulotelor/

În Legea nr. 550/2004 privind organizarea și funcționarea Jandarmeriei Române a fost aprobată o modificare prin care jandarmii sunt abilitaţi să intervină în astfel de cazuri.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor