logo
RNTV Live

Vacanță extremă! Se deschide hotelul de gheață de la Bâlea Lac

https://portal.republikanews.ro/vacanta-extrema-se-deschide-hotelul-de-gheata-de-la-balea-lac/
Mihai Constantinescu

Pregătirile pentru deschiderea unicului hotel de gheață din țară sunt în toi, iar până la sfârșitul lunii decembrie va fi gata să-și primească oaspeții care iși doresc o vacanță mai putin obișnuită.

În hotelul de gheață de la Bâlea Lac vor fi amenajate 14 camere duble cu pat matrimonial iar, lângă hotel, pentru cei care doresc mai multă intimitate, vor fi construite trei igloo-uri. Decorul celor 14 dormitoare este din gheaţă şi, în fiecare cameră, turiştii vor găsi personajele din cinema.

Ospeții vor dormi, în funcție de preferință, în camerele inspirate de peliculele: Star Wars, The Hobbit, Ice Age, The Passion Of The Christ, Mihai Viteazul, Toate pânzele sus, Rocky III, Gladiator, King Kong, Titanic, Jaws, Harry Potter şi Dracula. Lângă hotel vor fi construite, după Anul Nou, trei igloo-uri în care vor prinde viață ştrumfi, dinozauri și animalele junglei.

Acestea se vor numi Smurf Igloo, Jungle by Ice și Jurassic Park Igloo.

Pe fiecare pat se află o saltea moale, acoperită cu lenjerie, pături şi blănuri pufoase de animale. Înainte de culcare, clienții hotelului primesc saci călduroşi de dormit, deoarece temperatura medie în Hotelul de Gheaţă este între -2 şi +2 grade Celsius.

O noapte într-o cameră dublă este şi anul acesta 440 lei, iar o noapte într-o cameră de tip igloo costă 660 lei. Copiii între 6 şi 15 ani beneficiază de o reducere de 50%, iar copiii sub 6 ani au gratuitate. Micul dejun nu este inclus în preţ. Se serveşte la Cabana Bâlea Lac şi costă 30 lei/ zi.

sursa europa fm

sursa foto lapensiuni.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor