logo
RNTV Live

Vacanţă într-un loc pitoresc aflat la o distanţă de mai puţin de două ore de Ploieşti

sursă foto ideipentruvacanta.ro
Mihai Constantinescu

Vacanţă într-un loc pitoresc aflat la o distanţă de mai puţin de două ore de Ploieşti

Dacă planul de vacanţă nu este încă definitivat, ai putea lua în calcul câteva zile de relaxare în satul Peştere. Este un sat care va răscoli adănc în suflet după cele mai frumoase amintiri pe care le ai cu vacanţele de vară petrecute la bunici.

Peştera se afla în judeţul Braşov şi este aproape de Moeciu de Jos.

Pentru cei pasionaţi de plimbările pe două roţi pot încerca următorul traseu: sat Peştera- sat Măgura-Zărneşti-Fântăna lui Botorog. 7 kilometri de aer curat, peisaje fantastice şi mult verde si munti oriunde ati privi.

De altfel, daca puteti alege traseul Cheile Gradistei-Predeluţ-Moeciu-sat Peştera-Magura-Zarnesti-Rasnov-Cristian-Braşov.

Una dintre atracţiile satului este Peştera Liliecilor, o cavernă, după cum sugerează şi numele, plină cu specii rare de lilieci. Nu este la fel de cunoscută ca Scărişoara şi nici aşa mare, dar cu siguranţă este locul de întâlnire al speologilor. Are doar 370 de metri lungime, iar înăuntru poate fi vizitată doar o galerie de 110 metri. Peştera Mare sau Badichii, aşa cum mai este cunoscută, se află pe o pantă de 15 metri în Piatra Craiului.

Citeşte mai multe informaţii AICI

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor