logo
RNTV Live

Vechiturile din casă îţi pot aduce premii dacă scapi de ele. Începe “Marea Deabarasare”

"Marea Debarasare" echipamantele electrice şi electroniceÎncepe campania “Marea Debarasare” 
Mihai Constantinescu

Începe “Marea Debarasare”

Vechiturile din casă îţi pot aduce premii dacă scapi de ele. Începe “Marea Deabarasare”.

Dacă încă mai ai prin casă vechituri şi vrei să scapi de ele trebuie să ştii că până pe 6 iulie are loc o nouă ediţie a campaniei ” Marea Debarasare”.

Cetățenii care dețin echipamente electrice şi electronice uzate (grele sau de mari dimensiuni), nefuncționale sau degradate le pot preda printr-un simplu apel la numerele de telefon:

– 0244-541071 int. 114 – Biroul Protecția Mediului;

– 0800.800.884 – Dispeceratul Primăriei.

Într-un comunicat de presă emis de către reprezentanţii Primăriei Ploieşti, se specifică faptul că participanți la campanie pot solicita înscrierea şi la tomolă. Este vorba despre  tombola “Scoate deșeurile din casa ta!”. Aceasta se va desfășura miercuri 11 iulie, începând cu ora 12.00 la parterul complexului Winmarkt Grand Center.

Ploieștenii pot anunța de luni până joi, în intervalul orar 08.00 – 16.00, intenția de participare la această acțiune, enumerând echipamentele de care doresc să se debaraseze, precum și datele personale de contact.

Personalul Biroului Protecția Mediului din cadrul Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești va emite Adeverința de predare – primire a acestora, care va fi utilizată de operator în procesul de ridicare de la cetățeni.

Cei interesaţi sunt așteptaţi la Centrul municipal de colectare situat în strada Ciprian Porumbescu.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/alerta-bani-falsi-in-romania-cea-mai-falsificata-bancnota-este-cea-de-100-de-lei-la-ce-trebuie-sa-fii-atent/

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/dosar-penal-pentru-patru-bidoane-cu-motorina-isprava-unui-sofer-care-a-furat-din-masina-pe-care-o-conducea/

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/a-fugit-din-centrul-de-plasament-cine-o-vede-trebuie-sa-anunte-autoritatile/

 

Foto cu caracter ilustrativ

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor