logo
RNTV Live

Venirea lui Bănicioiu la Pro România și Corul Bocitoarelor de la Belina. Declarații tari făcute de Victor Ponta

rnews

Declarații tari făcute de Victor Ponta

Deputatul Nicolae Bănicioiu reprezintă un mare câştig pentru echipa Pro România, a afirmat vineri fostul premier Victor Ponta.

“Din 2004, Nicu Bănicioiu a fost alături de mine în cele mai grele şi importante proiecte. A preluat TSD după mandatul meu – a fost un ministru foarte bun la Tineret şi la Sănătate. El este cel care a gândit şi pornit ideea creşterii salariilor în sistemul de sănătate şi a construirii spitalelor regionale finanţate din fonduri europene. Nicu este un mare câştig pentru echipa Pro România – împreună o să dăm viaţă şi consistenţă acestui proiect!”, a scris Ponta pe Facebook.

“Mă amuză faptul că Liviu Dragnea a trecut de la PD aflat în Opoziţie, la PSD aflat la Putere şi nu e trădător. Noi cei care plecăm de la Putere şi din singurul partid în care am fost vreodată, doar pentru că nu vrem să legitimăm conducerea infracţională şi incompetentă a lui Dragnea, suntem ‘trădători’?! Noi am hotărât să nu îi trădăm pe cei care ne-au votat şi care au încredere în noi – şi dacă ne fac trădători cei din ‘Corul Bocitoarelor’ de la Belina e foarte bine!”, a adăugat fostul premier.

Fostul ministru al Sănătăţii Nicolae Bănicioiu a declarat vineri, pentru AGERPRES, că a demisionat din Partidul Social Democrat, alăturându-se partidului Pro România, formaţiune condusă de Victor Ponta.

“Am decis să mă alătur colegilor mei din guvernarea Ponta, cu care am făcut lucruri bune pentru România şi alături de care vreau să fac în continuare lucruri bune. Nu pot să mai fiu părtaş la ipocrizia şi la superficialitatea promovată de domnul Dragnea la PSD acum”, a precizat Bănicioiu.

AGERPRES

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor