logo
RNTV Live

Veste bună pentru tineri! Călătorii gratuite cu trenul în Uniunea Europeană

tineri-gara-tren-820×300
Mihai Constantinescu

Veste bună pentru tineri! Toşi cei care au împlinit 18 ani vor putea călătorii gratuit cu trenul în Uniunea Europeană. Proiectul a fost propus de europarlamentarul român Siegfried Mureșan în raportul privind prioritățile politice ale Parlamentului European pentru bugetul UE din 2018 și a fost aprobat, astăzi, cu majoritate de voturi.

 Astfel, toţi cetăţenii care împlinesc 18 ani vor putea beneficia, timp de o lună, de călătorii gratuite cu trenul în toate statele membre ale Uniunii Europene.Pentru a înlesni tinerilor cunoașterea statelor UE, exersarea limbilor pe care le-au învățat și statisticile arată că 64 la sută din angajatori apreciază experiența internațională a tinerilor la prima angajare”, a adăugat europarlamentarul.

Propunerea a fost apreciată şi de comisarul pentru economie Gunther Oettinger, dar şi de europarlamentari din grupurile adverse.

citeşte mai multe aici http://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/proiectul-unui-europarlamentar-roman-bilete-de-tren-gratuite-in-ue-688006

 sursa foto Radio Timişoara
romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor