logo
RNTV Live

Veste importantă!Eşti şofer? Este esenţial să ştii asta!

eşti şofer Dacă este tânăr şi are maşină puternică, fereşte-te!
Mihai Constantinescu

Dacă este tânăr şi are maşină puternică, fereşte-te!

Veste importantă! Dacă eşti şofer şi circuli prin România ar fi bine să ştii că în trafic trebuie să te fereşti de conducătorii auto tineri, cu maşini puternice. Potrivit unor statistici acesta este profilul şoferului implicat în cele mai multe evenimente rutiere.

Zilnic pe străzile din Romţnia se petrec evenimente rutiere. Unele mai puţin grave, altele cu adevărat devastatoare. Potrivit statisticilor, cei care produc cele mai multe accidente sunt şoferii care cu vârsta de pâna la 25 de ani care conduc maşini cu o capacitate cilindrică de peste 2,5 litri .

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/un-bmw-s-facut-scrum-pe-o-strada-din-ploiesti-cand-au-aflat-proprietarii/

Locul doi este acupat tot de şoferii foarte tineri. Este vorba mai exact de cei de până la 25 de ani, care conduc maşini cu o capacitate cilindrică cuprinsă între 2 si 2,5 litri. Aici, frecventa este de 10,75%, deci, în medie, un şofer din nouă a produs un accident.

Ultimul loc este ocupat de categoria şoferilor cu vârsta cuprinsă între  26 şi 30 de ani, care conduc maşini puternice. Mai exact unele cu o capacitate cilindrica cuprinsă între 2 si 2,5 litri.

Pentru mai multe ştiri, vizitează site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor