logo
RNTV Live

Vestea care-i întristează pe petroliști. Se întâmplă mâine, la ultimul meci

petrolul claudiu tudor
Ciprian Radu

Vestea care-i întristează pe petroliști.

Petroliștii sărbătresc mâine, la ultimul meci din acest sezon, promovarea în liga secundă. Partida cu SC Popești leordeni marchează și un moment emoționant.

Va fi ultimul joc al căpitanului Claudiu Tudor pentru Petrolul. La 33 de ani, mijlocașul în jurului căruia a crescut practic noul Petrolul a decis să-și încheie cariera de fotbalist.

Partida de mâine, sărbătoarea promovării, va însemna, totodată, și meciul de retragere pentru căpitanul petrolst.

 

“Din păcate, pentru că sănătatea nu-mi mai permite să evoluez la nivelul la care mi-aş dori, am hotărât să pun capăt, aici, carierei de jucător! În acelaşi timp, sunt bucuros şi onorat pentru că am şansa să mă retrag acasă, în faţa unui stadion plin şi într-un moment în care echipa mea de suflet se află, spun eu, pe drumul cel bun”, a explicat, Claudiu Tudor, decizia luată, conform fcpetrolul.ro.

„M-am întors la Petrolul într-o perioadă foarte delicată, dar am făcut-o numai şi numai cu sufletul, în încercarea de a ajuta echipa să revină acolo unde îi este locul. Le mulţumesc suporterilor, pentru că m-au făcut să mă simt fotbalist, le mulţumesc celor din club, pentru că au fost în permanenţă alături de mine, le mulţumesc colegilor mei, pentru că au crezut, în aceşti doi ani, că putem face lucruri frumoase împreună, şi sper, din tot sufletul, că n-am dezamăgit pe cineva! Vă aştept pe toţi, mâine seară, pe <<Ilie Oană>>!”, a adăugat „căpitanul” Petrolului.

Claudiu Tudor a debutat în prima ligă la 16 ani, într-un joc al Petrolului cu Ceahlăul Piatra Neamţ.

A mai jucat pentru Universitatea Craiova, Sheriff Tiraspol, Juventus Bucureşti, Astra Ploieşti, CSMS Iaşi, SC Bacău, UTA Arad şi CS Afumaţi.

Partida Petrolul – SC Popești Leordeni este programată sâmbătă, de la ora 19.30.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor