logo
RNTV Live

Veşti bune pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Concursul “Sinaia pe pârtie”, la strat

sursa foto SkiPass Magazine
Mihai Constantinescu

Sinaia pe pârtie

Veşti bune pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Concursul “Sinaia pe pârtie”, la strat

Iubitorii sporturilor de iarnă au şansa de a se bucura de o competiţie de acest gen chiar dacă este primăvară.

În perioada 25 – 26 martie pe pârtia Lăptici 1 – Valea Soarelui se va desfășura concursul de schi adresat în exclusivitate sinăienilor. Startul se va da la ora 9.30 iar urcarea se poate face începând cu ora 08.00.

Cei peste 80 de ani vor intra primii în concurs, urmați de cei din categoriile de vârstă 71-80 ani; 61-70 ani. După seniori în concurs intră cei mici de până în 7 ani; 7-10 ani; 11-15 ani (nelegitimați și legitimați); 16-20 ani (nelegitimați și legitimați); 51-60 ani; 41-50 ani; 31-40 ani; 21-30 ani. 


Participanții vor intra în concurs direct, fără posibilitatea de recunoștere a traseului. Concurenții vor intra în posesia ecusoanelor la stația de îmbarcare în gondolă. Minorii de până la 14 ani trebuie însoțiți de un adult care va avea acces în baza ecusonului concurentului. De asemenea, la concurs pot participa toți copiii care studiaza în școlile din oraș, indiferent de domiciliu. 


Înscrierile continuă până vineri 22 martie la Clubul Sportiv Carpați Sinaia sau direct aici: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfA94BIZ92rAVifC…/viewform…

sursa primăria Sinaia

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor