logo
RNTV Live

Vezi ce a făcut un poliţist prahovean în timpul său liber

Vezi ce a făcut un poliţist prahovean în timpul său liber
Mihai Constantinescu

Simţul datoriei a fost mai presus de orice în cazul unui poliţist începător din Prahova care a acţionat ca la carte pentru a prinde două infractoare, deşi se afla în timpul său liber.

Este vorba mai exact despre un poliţist de 29 de ani din cadrul Postului comunal Bătrâni care a observat, într-un magazin dintr-un centru comercial din zona adiacentă Ploieștiului, în zona cabinelor de probă două femei care furau articole de îmbrăcăminte. Poliţistul nu a ezitat nici o clipă şi, ajutat de agentul de securitate, le-au prins pe cele două hoaţe.

Acestea au fost identificate, stabilindu-se că sunt din municipiul Ploiești și au vârste de 27, respectiv 23 de ani. Li s-a solicitat să arate conţinutul genţilor pe care le aveau asupra lor. Acestea au scos 30 de tricouri bărbăteşti.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Din verificări a rezultat că cele două femei ar mai fi fost suprinse în repetate rânduri în timp ce sustrăgeau bunuri din magazine, infracțiunile constatate au făcut obiectul mai multor dosare penale ce au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești cu propuneri procedurale.

Cât despre cel care a acţionat în timpul său liber pentru prinderea infractoarelor, acesta este poliţist de mai puţin de un an.

sursa comunicat IJP Prahova

foto cu caracter ilusrtativ(sursa Ziare live)

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor