logo
RNTV Live

Vezi cine îi face plângere penală Nicoletei Crăciunoiu pentru abuz în serviciu!

nicoleta craciunoiu
rnews

Reprezentanții Clubului Sportiv Municipal nu mai au altă soluție decât să-i facă plângere penală Nicoletei Crăciunoiu pentru abuz în serviciu, lucru care se va întâmpla în perioada imediat următoare.

“Am luat această decizie ca urmare a consultării cu sportivii, dar și cu antrenorii și cu tot staff-ul de la CSM. Este o chestiune pe care ei mi-au cerut-o de mult, am încercat să o evit, dar acum, în al 12-lea ceas, nu mai am decât această soluție. Îmi pare foarte rău că s-a ajuns aici”, a declarat Cezar Stoichiciu, directorul CSM Ploiești, despre această decizie de a-i face plângere penală Nicoletei Crăciunoiu.

Decizia vine ca urmare a faptului că directorul economic a refuzat, încă o dată, să deblocheze sumele de bani, în ciuda faptului că Direcția Juridic a Primăriei Ploiești a emis chiar astăzi un document prin care îi solicită să efectueze plățile și îi explică de ce acestea sunt perfect legale. Unul din argumentele lui Crăciunoiu a fost că salariile sportivilor nu pot fi plătite pe baza de PFA, în ciuda faptului că, în România, la ora actuală, există posibilitatea încheierii contractelor în trei moduri: contract de prestări servicii cu convenție civilă, dar acesta nu mai este legal de la introducerea Noului Cod Fiscal, contract de muncă sau contract de prestări servicii de tip PFA. Și varianta contractului de muncă este exclusă, întrucât organigrama clubului nu are prevăzute posturi de antrenori și de jucători și ar însemna ca aceasta să fie suplimentată cu 150 de posturi, în condițiile în care în Ploiești sunt 800 de posturi pentru toate instituțiile din subordinea Primăriei. Automat ar însemna ca personalul din celelalte instutiții să fie redus, iar salarizarea sportivilor ar fi undeva la 1.000-2.000 lei, condiții în care niciun jucător sau antrenor nu ar mai veni la CSM, iar de performanță nici nu ar mai fi vorba. Prin urmare, rămăsese problema ca Nicoleta Crăciunoiu să înțeleagă faptul că este legal ca drepturile bănești ale sportivilor să fie plătite în baza contractelor de tip PFA, iar Direcția Juridică a emis astăzi un nou document prin care aduce argumente suplimentare în favoarea acestui lucru.

Citește mai mult pe : https://www.ziarulincomod.ro/csm-ploiesti-ii-face-plangere-penala-directorului-economic-al-primariei-ploiesti-nicoleta-craciunoiu/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor