logo
RNTV Live

Vezi cu ce te aşteaptă apicultorii la Târgul Mierii de la Câmpina-Video

dav
Raluca Eparu

Timp de trei zile, Câmpina a devenit cel mai dulce oraş din România. La Casa tineretului se desfăşoară Târgul Mierii, un eveniment organizat de Primăria Câmpina şi Asociaţia Apicolă Valea Prahovei, şi care reuneşte apicultori din toată ţara într-o întrecere a gustului şi calităţii. La final, însă, toată lumea iese câştigătoare. Producătorii vând delicioasele produse naturale, iar clienţii sunt mulţumiţi că au avut multe sortimente de unde să aleagă.

Pe lângă miere şi utilaje de prelucrare a produselor apicole, vase de ceramică şi mai multe produse naturale, la târg au venit şi producători de cosmetice pe bază de miere.

Târgul de anul acesta s-a realizat cu mari sacrificii, pentru că de doi ani producţia de miere scade constant, spune Mihai Apostolescu, presedintele Asociatiei Apicole Valea Prahovei.

Chiar şi aşa, Târgul mierii de la Câmpina este un eveniment mult aşteptat, pentru că de fiecare dată cei peste 100 de producători au vândut tone de miere.

Republikanews.ro este partener media al acestui eveniment.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor