logo
RNTV Live

Viaţa bate filmul. Un cuplu caută naşi pe OLX

nasi cununie
Mihai Constantinescu

Naşi căutaţi pe OLX

Viaţa bate filmul. Viaţa bate filmul. Un cuplu caută naşi pe OLX.

Pe site-uile de anunţuri, cu puţin noroc, găseşti orice. De la telefoane mobile de ultimă generaţie, la autoturisme şi locuri de muncă. Doi tineri îşi încearcă nororcul şi vor să găsească pe OLX…naşii de cununie.

Nu este nici o glumă.Cei doi tineri din Capitală spun că nu mai au nicio variantă printre prieteni sau rude, pentru că unii sunt plecați din țară, iar alții sunt necăsătoriți. Au pus și câteva fotografii cu ei, notează GreatNews.ro.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-frate-isi-schimba-sora-pe-olx-ce-doreste-ploiesteanul-sa-primeasca-la-schimb-foto/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/exclusivun-celebru-institut-de-cercetari-din-ploiesti-vandut-pe-olx-un-chilipir-la-doar-900-000-de-euro/

„Cuplu de tineri, cu vârsta de 27, respectiv 29, ne-am hotărât să ne unim destinele oficial și căutăm un alt cuplu căsătorit să ne fie părinți spirituali. Suntem de 3 ani împreună și dorim să facem acest pas în vara anului 2019. Dorim ca nunta să fie la București.

Din păcate, printre rude și prieteni am epuizat toate variantele din diverse motive. În principiu, unii sunt plecați din țară, alții necăsătoriți și multe alte exemple.

Chiar dacă pare un pic ciudat acest anunț, noi n-am exclus și această variantă de a cauta printre străini prin această metodă. Sperăm să găsim oameni cu bun-simț, sufletiști și bucuroși să pornească alături de noi ca și părinți spirituali. Rugăm seriozitate!”, se scrie în anunțul de pe OLX, semnat, „cu drag”, de Larisa și Emilian.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor