logo
RNTV Live

Viceprim-minștrii României și Republicii Moldova vor fi mâine la Ploiești. Vezi care este motivul

Republica-Moldova-Targ-de-caritate-MAE-Chinez-02.11.2013-AA
Oana Stoica

Un eveniment de amploare începe mâine la Ploiești. Consiliul Județean Prahova, în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, Camera de Comerţ şi Industrie Prahova, Asociaţia Euroregiunea Siret-Prut-Nistru şi Organizaţia pentru Promovarea Exportului şi Investitiilor din Republica Moldova, au organizat expoziția “FABRICAT ÎN REPUBLICA MOLDOVA”.

Evenimentul care se desfășoară în perioada 27 – 29 aprilie 2017, vizează promovarea relaţiilor de colaborare dintre România și Republica Moldova.

La deschidere vor participa Graţiela Gavrilescu, viceprim-ministru şi ministrul Mediului al României şi  Octavian Calmic, viceprim-ministru şi ministru al Economiei al Republicii Moldova, dar și oficiali români şi moldoveni de la nivel central şi local precum şi 40 de firme  moldoveneşti.

Expoziția cu vânzare, organizată în sala coloanelor a Palatului Culturii din Ploiești, reunește companii din diferite domenii de activitate, de la industria alimentară și până la bijuterii.

Republikanews.ro este partener media al evenimentului “FABRICAT ÎN REPUBLICA MOLDOVA”. Evenimentul îşi propune intensificarea schimburilor comerciale bilaterale, dezvoltarea de proiecte comune si derularea de parteneriate de afaceri. Expoziția va putea fi vizitată şi joi, dar şi vineri şi sâmbătă de la 10 la 18.

Tot mâine va avea loc şi Forumul economic bilateral România – Republica Moldova.

fotografie ilustrativa-Dan Tomozei.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor