logo
RNTV Live

Viceprimarul George Pană către Adrian Dobre:”Se laudă…cu propunerea PSD – ALDE”

adrian dobre ddd
Mihai Constantinescu

Viceprimarul George Pană către Adrian Dobre:” Se laudă…cu propunerea PSD – ALDE”

Atac dur al viceprimarului George Pană la adresa edilului Adrian Dobre după ce acesta din urmă s-a lăudat cu reuşita prelungirii contractului cu Veolia.

“Astăzi 01.04.2019 dl primar anunță triumfalist faptul că a negociat cu Veolia un tarif la gigacalorie de 237 lei fara TVA si o prelungire a contractului .

În luna ianuarie în Consiliul Local consilierii PSD-ALDE au votat tariful de ….237.35 lei fara TVA.Acest tarif urma să se utilizeze în prima lună după aprobarea bugetului local .La acest tarif se acorda o subvenție astfel încât tariful în fapt sa nu crească pentru populație.

În luna ianuarie 2019 – luna aprobarii tarifului de 237.35 lei fara TVA dl.primar REFUZA RASPICAT SA ACCEPTE ACEST TARIF SI FACEA UN APEL PUBLIC CATRE ASOCIATIILE DE PROPRIETARI SA SE PRONUNTE IMPOTRIVA APROBARII ACESTUI TARIF.

În luna ianuarie 2019 – luna aprobarii tarifului de 237.35 lei fara TVA consilierii PNL au REFUZAT SA ACCEPTE ACEST TARIF.

Astăzi alături de șeful de partid al domniei sale căruia i-a cerut ajutorul ptr negociere si care a participat la negocieri dl.primar isi neagă propriile afirmații ( si ale grupului PNL ) si se lauda…cu propunerea PSD – ALDE.

O mare victorie….într-adevăr……
Că si-o revendică dl.primar….deja nu mai e o noutate.
Important este rezultatul pentru ploiesteni”, a scris George Pană pe Facebook

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor