Victorie pentru PMP. Deputatul Cătălina Bozianu a făcut anunțul

Curtea Constituțională, cartonaș roșu pentru Guvernul Dăncilă

PMP-ul continuă să facă opoziție actualui Guvern. Deputatul prahovean Cătălina Bozianu a anunțat astăzi pe pagina de facebook faptul că o nouă inițativă marca PMP s-a dovedit a fi de bun augur pentru cetățenii României.

Iată declarația integrală a deputalui PMP Cătălina Bozianu

Astăzi, politica de opoziție a Partidului Mișcarea Populară, bazată pe acțiune coerentă, fundamentată, și nu pe spectacol ieftin, a obținut o mare victorie: Curtea Constituțională a României a declarat neconstituțional proiectul de Cod Administrativ promovat de guvernarea Dragnea-Dăncilă.

În luna iulie, noi, parlamentarii PMP, am inițiat procedura de contestare a acestui Cod pe două direcții principale: impunerea de facto a limbii maghiare ca a doua limbă oficială a statului român și instituirea pensiilor speciale ale aleșilor locali, care creează o nouă categorie de privilegiați pe banii românilor.

Am fost sprijiniți în demersul nostru de colegii de la USR și de trei parlamentari PNL, cărora le mulțumim pentru consecvență.

Știm că o asemenea contestație este de natură să nemulțumească inclusiv o bună parte a aleșilor noștri locali, dar avem convingerea că opoziția autentică înseamnă să împiedicăm intrarea în vigoare a unei legi nedrepte, discriminatorii și, prin urmare, neconstituționale, indiferent de beneficiarii ei.

Avem mai mult de câștigat și cetățenii, și noi, dintr-o opoziție onestă și fermă, decât din compromisuri mărunte care nu fac decât să întărească partidul de guvernământ.

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

VIDEO/ Evenimentul toamnei la Ploieşti. Spectatori din toată EUROPA şi-au luat...

Evenimente de TOP la Ploieşti Filarmonica "Paul Constantinescu" menţine tradiţia evenimentelor de foarte bună calitate. An de an nume importante, urcă pe scena insituţiei de cultură...