logo
RNTV Live

Victorie pentru voleibalistele junioare în duelul cu CSS Galaţi

junioare2018-1
Cristian Anghelescu

Victorie pentru voleibalistele junioare în duelul cu CSS Galaţi

Echipa de volei junioare a CSM Ploieşti a câştigat meciul susţinut, în sala „Olimpia”, cu CSŞ Galaţi. Elevele lui Robert Tvardochlib s-au impus în minimum de seturi, 3:0 (25:18, 25:12, 25:20), luându-şi, astfel, revanşa după înfrângerea la limită suferită, în meciul tur, la Galaţi.

Antrenorul CSM-ului a mizat, în această confruntare, pe Alexandra Ilie, Denisa Voicilă, Teodora Iancu, Sabina Georgescu, Elena Ene, Ioana Pană, Irina Sârbu (libero), Maria Neicuţescu, Cristiana Săvulescu, Delia Stemate şi Corina Onofrei.

Cu o echipă înscrisă în premieră la startul competiţiei junioarelor, dar bazându-se pe un lot format din jucătoare mai mici ca vârstă, chiar şi cu doi-trei ani, decât adversarele din Seria „D” a Campionatului Naţional,  CSM Ploieşti a căutat, în acest an, să capete experienţa necesară în vederea viitoarelor participări la acest nivel, calificarea în faza semifinală fiind, astfel, un obiectiv greu de atins în acest sezon. Ploieștencele mai au de susţinut un singur meci în această grupă, în deplasare cu CS B.P. Haşdeu Buzău.

Maraton de mini-volei în weekend

Sâmbătă şi duminică, sala „Leonard Doroftei” va găzdui un adevărat maraton de mini-volei, CSM Ploieşti organizând turneele cu numărul 4 din cadrul Campionatului Naţional, atât la fete, cât şi la băieţi.

La fete, CSM Ploieşti participă în Seria B, alături de CSŞ Focşani, ACS Sport Plus Brăila şi CS BP Haşdeu Buzău, în vreme ce la băieţi face parte din Seria D, împreună cu CSŞ Dinicu Golescu Câmpulung Muscel, CSŞ Buzău A şi CSŞ Buzău B.

Programul meciurilor va fi următorul:

Sâmbătă

ora 09.00: ACS Sport Plus Brăila – CS BP Haşdeu Buzău (fete)

ora 10.30: CSM Ploieşti – CSŞ Focşani (fete)

ora 12.00: CSM Ploieşti – CSŞ Dinicu Golescu Câmpulung Muscel (băieţi)

ora 13.30: CSM Buzău A – CSM Buzău B (băieţi)

ora 15.00: CSŞ Focşani – ACS Sport Plus Brăila (fete)

ora 16.30: CSM Ploieşti – CS BP Haşdeu Buzău (fete)

ora 18.00: CSM Ploieşti – CSŞ Buzău B (băieţi)

ora 19.30: CSŞ Dinicu Golescu Câmpulung Muscel – CSŞ Buzău A;

Duminică

ora 09.00: CSM Ploieşti – ACS Sport Plus Brăila (fete)

ora 10.30: CS BP Haşdeu Buzău – CSŞ Focşani (fete)

ora 12.00: CSŞ Buzău B – CSŞ Dinicu Golescu Câmpulung Muscel (băieţi)

ora 13.30: CSM Ploieşti – CSŞ Buzău A (băieţi)

sursa: csmploiesti

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor