logo
RNTV Live

Video-Adrian Dobre: CSM-ul trebuie să semneze bugetul, altfel nu mai dispune de niciun ban!

CSM
rnews

Legea sportului este foarte aproape de a fi gata, spune Adrian Dobre şi asta va duce la clarificarea situaţiei CSM Ploieşti, fiind astfel reglementată modalitatea prin care administraţia locală se poate implica legal în activitatea sportivă şi de includere şi a cluburilor care au caracter de ordonator terţiar care să fie specificate clar pe structură sportivă.

Primarul aşteaptă acum ca cei de la CSM să semneze bugetul, în caz contrar ne mai putând beneficia de niciun ban alocat, nici măcar salarii, pentru că s-a votat deja bugetul general.

În cadrul aceleiaşi conferinţe, primarul a atins şi subiectul separării administrării bazelor sportive de activitatea sportivă ca atare, dar întreaga situaţie trebuie gândită în aşa fel încât să fie în interiorul organigramei.

În ceea ce priveşte bazinul olimpic despre care se tot vorbeşte acesta ar putea fi făcut ori la Hipodrom, ori pe strada Torcători, dacă locaţia spitalului municipal va fi mutată. Deocamdată reprezentanţii CNI au solicitat primăriei o persoană cu care să corespondeze în vederea tuturor paşilor care trebuie realizaţi.

Totodată va fi reperat şi bazinul Vega unde există două expertize-una pe structura metalică şi alta pe structură de beton şi pentru asta există bani prinşi în buget.

citeste si:

PETIŢIE / Femeia care a distrus oraşul şi sportul în Ploiesti. Eşti de acord să plece?

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor