logo
RNTV Live

VIDEO/ Atac brutal în spital. Un medic, pus la pâmânt de un tânăr furios

medic atacat
Mihai Constantinescu

VIDEO/ Atac brutal în spital. Un medic, pus la pâmânt de un tânăr furios

Momentele teribile s-au petrecut pe holul unei clinici private din Galaţi. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Pe imagini se vede cum medicul ginecolog este împins brutal de un tănăr şi acesta se prăbuşeşte În cădere se loveşte cu capul de un birou.

Incidentul s-a petrecut luna trecută, Medicul a hotărât să depună şi o plângere penală împotriva agresorului.

Miercuri, 20.02.2019, ora 9.39. Am cugetat mult dacă să postez înregistrarea agresiunii. Am ajuns la concluzia că, pe lângă acţiunea penală, este necesară şi o conştientizare a unor asemenea situaţii de către toţi colegii – nu numai din relatări verbale, ci şi video.

PS – nu mă victimizez, am postat doar pentru ceilalţi colegi, pentru a realiza la ce se pot aştepta. Am înaintat plângerea la parchet. Aştept procedurile. Apropos – în Moldova (pe care mulţi o desconsiderăm), pentru aşa ceva, respectivul individ ar face 15 ani puşcărie. La noi – între 6 luni şi 3 ani (dacă nu vor fi şase luni cu suspendare), a spus medicul Costache Botezatu, pe Facebook

https://www.facebook.com/costache.botezatu/videos/1050826901788355/

sursa stirileprotv.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor