logo
RNTV Live

VIDEO/ Atmosferă incendiară pe acoperișul Primăriei Ploiești. Cum s-a văzut cel mai îndrăgit eveniment al verii

jazz on the rooftop
Daniel

Cel mai vizibil eveniment al verii!

Într-un oraș în care nu se întâmplă nimic, Filarmonica “Paul Constantinescu” și Teatrul “Toma Caragiu” sunt sigurele instituții care mențin viu acest oraș îngropat în scandaluri și nepasare (discuția nu își are rostul aici, dar era nevoie de o frază și pentru cârcotași)  .

Jazz on the Roftop este de departe unul dintre cele mai îndrăgite evenimente realizate de către filarmonica ploieșeană. Si asta s-a văzut foarte bine incă din prima seara. Retelele de socializare, centrul orașului și mai ales acoperișul clădiirii din sticlă unde s-a intâmplat totul, au transmis aceeași energie. Energia unor  oameni care demonstrează că Ploieștiul poate fi “ON THE roofTOP”.

Cam așa se întâmplă cand orgoliile sunt lăsate acasă și toate lumea își dă sufletul pentru ca totul să iasă impecabil. Am văzut zilele acestea director cărând boxe și cabluri, am vazut oameni care nu stiau foarte multe lucruri despre muzica jazz, dar își doreau ca un astfel de eveniment să pună Ploieștiul într-o altă lumină. Și nu este vorba despre spectacolul de lumini care le-a ridicat privirile spre cer trecătorilor, ci despre acea lumină care se încă se mai vede într-un oraș întunecat, grație unor oameni pasionați.

Felicitari, domnule director! 

Cum s-a vazut și ce ați ratat în prima seară, puteți urmări aici:

https://www.facebook.com/marius.daniel.14606936/videos/141447437066560/

https://www.facebook.com/marius.daniel.14606936/videos/141441280400509/

Dacă nu ati fost acolo, mai aveți o șansă și sâmbătă și duminica.

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor