logo
RNTV Live

VIDEO/ Bazinul Vega, secat de neputință

bazin Vega 2
Daniel

Din cârpeală în cărpeală! Așa funcționează singurul bazin de înot din Ploiești  în care nu s-au mai făcut investiții serioase de aproape 50 de ani.

În timp ce conducerea ridică din umeri, părinții sunt ingijorați din cauza faptului că apa în care înoată copiii lor este verde.

Doar o minune face ca bazinul Vega să îi poată primi  zilnic pe copiii din Ploiești și asta pentru că instalațiile de umplere și golire  au o vechime de aproape jumătate de secol.  Și cum inevitabilul s-a produs, una dintre pompe a cedat în urmă cu câteva săptămâni, timp în care culoarea apei a început să semene cu cea a unei bălți.  Primii care s-au îngrijorat au fost chiar părinții care și-au făcut griji pentru copiii lor.

 

Conducerea CSM recunoaște toate aceste probleme și preferă să apeleze la tot felul de improvizații în lipsa unor fonduri pentru înlocuirea pompelor sau in cel mai bun caz, contruirea unui alt bazin.  Singurii care și-au asumat calitatea apei au fost antrenorii care îndură zilnic aceste condiții de teamă să nu fie închis unicul bazin din Ploiești.

 

Cât despre reparațiile făcute în urmă cu doi ani, acestea parcă nici nu au existat. Pereții sunt plini de mucegai, fără o instalație de ventilație corespunzătoare și vestiare în care ai nevoie de curaj pentru a intra. Trist este că nimeni din actual administrație nu își adduce aminte cum aici banii au zburat pe fereaastră în loc să se investească serios pentru acești copii.

De vină pentru toate aceste probleme  pare să fie și actualul management. Surse din interiorul clublui acuză că banii ar merge către echipe unde joacă apropiați ai conducerii, în timp ce unele secții sunt nevoite să facă antrenamete pe întuneric.

Mai multe detalii, puteți afla urmărind Stirile Ploiesti Tv, de la ora 18.00.

 

Citește și:

VIDEO/Jaf pe bani publici la Bazinul Vega! Dezvăluiri incredibile filmate cu camera ascunsă

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor