logo
RNTV Live

VIDEO! Ce spun reprezentanții PNL despre candidatura lui Iohannis

iulian dumitrescu 5
Daniel

Deputalul prahovean, Iulian Dumitrescu, și-a arătat susținerea pentru Iohannis

Liberalii și-au anunțat candidatul la alegerile prezidențiale. Actualul președinte Klaus Iohannis a declarat că este pregătit pentru un nou mandat. La scurt timp, deputatul prahovean Iulian Dumitrescu a făcut publică poziția sa cu privire la decizia Șefului Statului.

Iată anunțul integral postat de acesta pe pagina personală de facebook:

Anunțul domnului Klaus Iohannis privind candidatura sa pentru un nou mandat de președinte este cea mai importantă garanție pe care românii pot să o primească cu privire la menținerea României pe drumul valorilor democratice și al statului de drept.

În același timp, anunțul președintelui este cel mai ferm răspuns pe care șeful statului îl putea da obrăzniciilor și amenințărilor venite de la Liviu Dragnea imediat după anunțarea condamnării liderului PSD.

PNL, partidul președintelui Iohannis, va duce mai departe, alături de acesta, lupta împotriva încercărilor lui Liviu Dragnea de a-și subordona statul prin golirea de conținut a funcției de președinte a României și prin mutarea justiției și a serviciilor în sediul PSD de pe Kiseleff.

Prioritățile PNL constau în coalizarea forțelor de centru-dreapta și formarea unui guvern condus de PNL care să fie principalul partener al președintelui Iohannis în consolidarea democrației și modernizarea României.

Am convingerea că al doilea mandat al președintelui Klaus Iohannis va conduce la despărțirea definitivă a României de PSD și de practicile autoritariste, dar și la o economie puternică și la o societate prosperă generate de viitorul guvern condus de Partidul Național Liberal

Declarație Klaus Iohannis:

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor