logo
RNTV Live

Video/ Cristi Boureanu a fost lovit cu putere în timpul scandalului cu poliţia

Cristian Boureanu, arestat preventiv pentru 30 de zile
Mihai Constantinescu

Au apărut noi imagini din seara scandalului lui Boureanu cu poliţia. În imagini se vede cum poliţistul are replică dură la lovitura lui Boureanu. Atât de dură încât acesta se prăbuşeşte secerat la pâmânt.

Cel care l-a lovit pe Cristi Boureanu este poliţistul Ovidiu Andrei,pe numele căruia existau anterior şi alte plângeri venite de la şoferi care ar fi sesizat comportamentul abuziv al „politistului erou”. În plângerile depuse împotriva lui Ovidiu Andrei, acesta era acuzat, pe lângă comportamentul agresiv şi de comportament provocator, abuz în serviciu sau proferarea de ameninţări.

Poliţistul de la Brigada Rutieră a Capitalei care l-a lovit pe Cristian Boureanu era în legitimă apărare şi a reacţionat imediat după ce a fost lovit de fostul parlamentar în zona inghinală, spun surse din poliție.

https://youtu.be/4RFCTLkjzeM

citeşte mai multe informaţii aici http://www.stiripesurse.ro/imagini-ocante-cristi-boureanu-cade-inert-dupa-lovitura-primita-de-la-poli-ist-video-nou_1202301.html

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor