logo
RNTV Live

VIDEO cu Antonia în AFI Ploieşti: află secrete despre ea chiar de la mama ei

Daniel

Antonia și mama ei iubesc să petreacă timp împreună și se cunosc foarte bine, ba chiar au declarat că formează un duo fantastic.

Recent, într-o sesiune de cumpărături în AFI Ploiești, au făcut dezvăluiri una despre alta. Spre exemplu, mama Antoniei spune că îi place să meargă la cumpărături alături de fiica ei pentru că ea îi spune, într-adevăr, dacă îi stă bine cu un tip de îmbrăcăminte sau nu. Urmărește clipul și află mai multe despre Antonia și relația cu mama ei: care e băutura lor preferată, care e felul de mâncare căruia Antonia nu îi poate spune niciodată NU, sau care e obiectul vestimentar pentru care cântăreața a dezvoltat o obsesie.

Dacă vrei și tu să petreci timp alături de persoana care te completează perfect, ia exemplul Antoniei și mergi împreună cu cineva drag ție la AFI Ploiești. În plus, până pe 8 martie poți câștiga unul dintre cele 30 de seturi de bijuterii. Mai multe detalii despre concurs aflați pe www.afi-ploiesti.ro.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor