logo
RNTV Live

Video-Cum acţiona funcţionarul şpăgar de la Înmatriculări Prahova

Raluca Eparu

Funcţionarul public de la Serviciul de Înmatriculări Auto Prahova care  primea mită pentru a rezolva mai repede şi peste rând înmatriculările maşinilor mai multor prahoveni este cercetat sub control judiciar.  Aseară, acesta a fost prins în flagrant chiar in fata sediului Inspectoratului Judetean de Politie Prahova, în momentul în care lua mită de la o persoană.

Angajatul a fost prins de către ofiţerii Directiei Generale Anticoruptie Prahova, sub cordonarea unui procuror, din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Prahova. Angajatul colabora cu reprezentanţii unui birou de acte din imediata vecinatate a institutiei. Concret, persoanele care voiau sa scape de statul la coada, dădeau dosarele societăţii comerciale al cărui sediu a fost şi el percheziţionat, împreună cu banii, care ajungeau ulterior la cel prins in fapt.

Sumele nu erau foarte mari, însă, din informaţii neofociale angajatul serviciului inmatriculari ajungea să adune si 1000 lei, pe zi. Ancheta in cazul acestui dosar este continuata de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Prahova.

Acest eveniment are loc in situatia in care inca din februarie, de cand taxa de mediu a fost anulata, in curtea IPJ Prahova de formeaza zilnic cozi, formate din cei care vor sa isi inmatriculeze masinile second-hand.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor