logo
RNTV Live

VIDEO/ Cum a scăpat Parcul Industrial Brazi de insolvență

Cum a scapat Parcul Industrial Brazi de insolventa
Luiza Toboc

Parcul Industrial Brazi a reușit să scape definitiv de o datorie de aproximativ 1 milion de euro. În urmă cu un an, pe vremea aceasta, se punea problema intrării în insolvență ca singură soluție de redresare.

Consiliul Județean Prahova, prin vocea președintelui Bogdan Toader, anunța, în august 2016 demararea procedurilor de intrare în insolvență. Unicul acționar al societății nu mai găsea, la momentul respectiv, nicio altă soluție de redresare.

În iulie 2017 vorbim despre achitarea acelor datorii și despre numeroase oportunități pe care Parcul Industrial Brazi le are. Deja, din spusele directorului Marcian Cosma, se poate vorbi despre interesul mai multor companii, atât străine, cât și autohtone, de a investi aici.

Prezent în studioul republikanews, Cosma a vorbit pe larg despre colapsul în care societatea s-a aflat, din cauza unui “slab management aplicat în trecut” și felul în care s-a reușit depășirea situației. Mai mult, a spus Marcian Cosma, în scurt timp, Parcul Brazi ” va merge pe profit”.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor