logo
RNTV Live

VIDEO/ Doi miri au făcut spectacol pe strazile din Ploiești

masini nunta
Oana Stoica

Nuntașii au atras atenția tuturor trecătorilor

Este plin sezon de nunți, iar mirii se întrec în tot felul de aranjamente menite să facă din nunta lor una extraordinară. În această după amiază, o nuntă s-a transformat în spectacol pe stradă.

Tânărul cuplu care s-a căsătorit la Biserica Sfinții Petru și Pavel din cartierul Mihai Bravu, din Ploiești, a reușit să întoarcă capul celor care se aflau pe stradă.

Mașinile cu care au venit cei doi miri au creat senzație. Așa că nunta a devenit imediat punct de atracție.

Mașini ”îmbrăcate” precum mirii

Este vorba despre două mașini Skoda care au fost ”gătite” la fel ca și mirii. Mașina neagră, cu care a venit mirele, avea pe plafon un joben negru, de dimensiuni apreciabile. Și ca să fie cu adevărat elegantă, mașina a fost decorată și cu un papion asortat.

Nici Skoda albă în care a venit mireasa nu a fost mai prejos. Pe plafon era o diademă cu voal, iar botul mașinii a fost decorat cu niște buze roșii și gene la faruri.

Cele două limuzine au dat câteva ture prin cartierul Mihai Bravu, înainte de a ajunge la biserică. Trecătorii nu au rezistat să nu facă poze și să urmărească ineditul alai.

VIDEO:

Pentru mai multe știri, vizitează https://portal.republikanews.ro/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor