logo
RNTV Live

VIDEO/ Evenimentul toamnei la Ploieşti. Spectatori din toată EUROPA şi-au luat bilet pentru acest FESTIVAL

rnews

Evenimente de TOP la Ploieşti

Filarmonica “Paul Constantinescu” menţine tradiţia evenimentelor de foarte bună calitate.

An de an nume importante, urcă pe scena insituţiei de cultură din Ploieşti. Rezultatul se poate observa în numărul mare de bilete vândute la fiecare spectacol şi în imaginea pe care filarmonica din Ploieşti şi-a construit-o inclusiv la nivel internaţional.

Cea de-a XIII-a ediţie a Festivalului de Jazz este o confirmare a acestui renume. În perioada următoare, spectatori din toată lumea vor veni la Ploieşti pentru a-i vedea pe: dirijorul Jin Wang și violoncelista Joanna Sachryn, celebrul saxofonist american Rick Margitza, Gene Jackson, cunoscutul toboşar vestit  pentru abilitatea de a varia ritmurile africane și cele latine.

Cireaşa de pe tort va fi însă ultimul concert al „Ploiești Jazz Festival”  susținut de „Jazzmeia Horn Quartet”. Cântăreață de origine africană, numită recent de „Downbeat Magazine” – „cea mai bună stea în devenire”, adesea comparată cu Sarah Vaughan și Nancy Wilson, este o voce extrem de valoroasă și a primit în 2018, la 27 de ani, prima nominalizare Grammy pentru albumul „Un apel social”.

Evenimentul se desfăşoară sub egida Ministerului de Cultură.

Mai multe detalii despre un FESTIVAL COMPLET, puteţi afla urmărind materialul video de mai sus.

Citeşte şi:

https://portal.republikanews.ro/ploiesti-jazz-festival-revine-cu-a-xii-a-editie-program-complet/

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor