logo
RNTV Live

VIDEO/ Focar de infecție la intrarea în Ploiești. Autoritățile se fac că nu văd groapa ilegală de gunoi

gunoaie Dambu
Oana Stoica

Ghena de pe albia Dâmbului

O zonă verde a Ploieștiului s-a transformat în focar de infecție. Mormane de gunoi urat mirositoare au pus stăpânire pe albia pârâului Dâmbu.

Cum arată acum această zonă, aflată chiar la intrarea în Ploiești, dar și lângă un mall, este o rușine pentru autoritățile ploieștene.

Republikanews a mai atras atenția asupra acestei situații, la începutul acestui an.

Mai multe aflați de aici : 

https://portal.republikanews.ro/video-incredibil-sub-privirea-autoritatilor-o-zona-ploiestiului-devenit-ghena-de-gunoi-galerie-foto/

În luna august, Regia de Servicii Publice Ploiești, împreună cu operatorul de salubritate, au curățat albia pârâului. Și asta deși nu intră în atribuțiile municipalității, igienizarea acestei zone.

De ce? Pentru că nu a fost prinsă în programul de ridicare a gunoiului și de salubritate.

Așa că gunoaiele au apărut la loc, și acolo vor rămâne.

Ploieștenii sunt revoltați, mai ales că vorbim despre o zonă circulată, iar mirosul și peisajul plin de mizerii, seamănă mai mult a ghenă de gunoi.

Toată lumea arată cu degetul spre romii care locuiesc pe strada Apelor. Aceștia susțin însă că nu ei arungă gunoiul acolo.

Cine sunt adevărații vinovați? nimeni nu știe. Mai ales că prin zonă nu vezi picior de polițist local sau de jandarm care să-i amenzeze pe cei care murdăresc cu nesimțire orașul.

 

Citește și: https://portal.republikanews.ro/video-incredibil-sub-privirea-autoritatilor-o-zona-ploiestiului-devenit-ghena-de-gunoi-galerie-foto/

GALERIE FOTO:

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor