logo
RNTV Live

VIDEO/ Fursecurile produse la Valea Călugărească au fost votate ca cele mai gustoase din România. Vezi care e secretul gustului unic

20170526_102816 (Large)
Oana Stoica

Cel mai bun gust din România în găsești în Prahova, la Valea Călugărească. Vorbim despre gustul fursecurilor produse de laboratorul Senapan. O spun chiar cercetătorii IBA și specialiștii de la facultatea de Industrie Alimentară. Fursecurile produse în cea mai modernă fabrică de panificație din județul nostru, au ajuns în fața juriului de la Ro.aliment, expoziție care a reunit cele mai importante nume din industria alimentară din România.

 

De ce au fursecurile Senapan cel mai bun gust din toate produsele similare din Prahova? Secretul stă în calitatea ingredientelor, rețeta unică și lipsa chimicalelor. Iar gustul te duce cu gândul la copilărie și la prăjiturile făcute de bunica.

 

 

Cu un premiu important câștigat, managerul Senapan Valea Călugărească, Alexandru Semcu, este pregătit pentru o nouă competiție.

 

Sub brandul Senapan se fabrică zeci de sortimente de pâine, dar și produse de patiserie, fără conservanți și realizate după rețete tradiționale.

Pe www.senapan.ro puteți găsi informații complete despre toate sortimentele produse în fabrica de la Valea Călugărească.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor