logo
RNTV Live

VIDEO/ GALERIE FOTO/ Aceştia sunt copiii cu “voci de aur” din Prahova. Clubul Copiilor Băicoi, rezultate formidabile la Festivalul de la Buzău

Festivalul "ACORDURI MUZICALE DIN ŢARA LILLIPUT
Mihai Constantinescu

Festivalul “ACORDURI MUZICALE DIN ŢARA LILLIPUT

Sunt frumoşi, harnici şi extrem de talentaţi. Aceştia sunt copiii cu voci de aur ai Prahovei. În acest week-end au participat la  Festivalul “ACORDURI MUZICALE DIN ŢARA LILLIPUT de la Buzău şi au obţinut, pentru talentul şi munca lor, o mulţime de premii.

Ajutaţi de către profesorul coordonator Bianca Constantinescu au participat la cea de-a VI-a ediţie a Festivalul “ACORDURI MUZICALE DIN ŢARA LILLIPUT de la Buzău. Premiile le-au revenit rând pe rând.

Iată lista cu cei care au obţinut premii:

Ingrid Bîrnau-trofeu
Petre Mayra-trofeu
Istrate Erika loc 1
Bîrligea Elena-loc 1
Paraschiv Sophia loc 1
Antonescu Andrei -trofeu
Gradinaru Alesia -loc 1
Radu Alesia -loc 1
Piticu Nicola -loc 1
Duca Teodora-loc 1
Mazîlu Alina -loc 1
Chiriac Antonia -loc 1
Toma Melissa-loc 1
Trif George-loc 1
Trif Raul-loc 1

Copiii nu se opresc aici. De Ziua Naţională a României vor avea spectacol la Casa de Cultură Băicoi, iar pe 21 decembrie- Spectacol de Crăciun.
Vor mai participa şi la Festivalul de Colinde de pe 14 decembrie la ISJ Prahova, cât şi la un concurs organizat în Capitală. La spectacole participă copiii tuturor cercurilor din club.

Clubul Copiiilor din Băicoi primeşte sprijin şi din partea Primăriei.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul repubikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor