logo
RNTV Live

Video/ Galerie Foto/Prietenul lui Nichita Stănescu, scriitorul Adam Puslojoc a fost prezent astăzi la Ploieşti. Ce se întâmplă în ultima zi a ediţiei XXIX a Festivalului de Poezie”Nichita Stănescu”?

nichita 13
Mihai Constantinescu

Ediţia cu numărul XXIX a Festivalului de Poezie”Nichita Stănescu” a ajuns la final. Astăzi, în ultima zi, Parcul Central din Ploieşti a devenit neîncăpător. Autorităţile locale, cunoscuţi ai marelui poet sau simpli curioşi au participat la momentul de depuneri de flori de la statuia lui Nichita Stănescu. La acest moment a participat şi bunul prieten al poetului,  scriitorul Adam Puslojoc.

 

 

Cei care au dorit să-şi bucure şi mai mult sufeltul au avut ocazia să rasfoiască şi să -şi cumpere lucrările dorite de la Târgul de Carte organizat tot în Parcul Central şi care va fi deschis şi mâine.

Tot în cadrul festivalului, actorul Nicu Alifantis a lansat audiobook-ul “Scrisori nedesfăcute”, iar  elevii Colegiului de Artă”Carmen Sylva” au suţinut un moment muzical.

Ediţia cu numărul XXIX a Festivalului de Poezie „Nichita Stănescu” s-a desfăşurat în perioada 27 – 31 martie 2017.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor