logo
RNTV Live

Video-Haosul din intersecţiile din Ploieşti va mai dura. Semafoarele îşi aşteaptă licitaţia

dav
Raluca Eparu

Nu vă enervaţi dacă vă aflaţi într-o intersecţie aglomerată din Ploieşti, dar semafostul nu funcţionează. Primăria Ploieşti se află în procedură de licitaţie pentru firma care va face mentenanţa acestor semafoare.

Până nu se va ţine licitaţia, problemele semafoarelor din trafic nu pot fi rezolvate.

“Nu am înţeles cum, dar atunci când s-a ţinut licitaţia pe investiţii pe semaforizare s-a făcut fără să existe un studiu de fezabilitate, şi noi am avut contract încheiat în baza unei licitaţii care nu a avut studiu de fezabilitate, de aceea s-a ajuns ca în momentul de faţă, şi urmează să ne transmită cei de la Search Corporation, ca să scoatem la licitaţie şi proiectarea şi execuţia. De partea cealaltă avem mentenanţa şi întreâinere unde în momentul de faţă suntem în procedură de evaluare. Acest contract a expirat, din câte ştiţi, în luna martie. Caietul de sarcini a fost ridicat pe SEAP, fişa de date a fost dată jos de câteva ori, s-a modificat, până la urmă a fost acceptată într-o formă, dar totul a durat mai mult decât se anticipase iniţial”, a explicat primarul Adrian Dobre.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor