logo
RNTV Live

VIDEO/ Legislaţia rutieră, subiect TABU pentru şoferii ploieşteni

legislaţia rutieră Şofatul, noul sport extrem?
Mihai Constantinescu

Şofatul, noul sport extrem?

Legislaţia rutieră este un subiect TABU pentru şoferii ploieşteni. Trei filmuleţe vor demonstra cu vârf şi îndesat acest lucru.

Statistic este demonstrat că în primele 9 luni ale anului, în Prahova s-au produs 240 de accidente. Numărul lor ar fi cu mult mai mare dacă multe nu ar fi evitate.

Spre exemplu, în filmuleţul de mai jos, un şofer trece cu mare viteză pe culoarea roşie a semaforului. Face acest lucru într-una dintre cele mai aglomerate zone ale oraşului.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/statistica-neagra-zeci-de-morti-si-sute-de-raniti-pe-soselele-prahovei-zonele-cu-cel-mai-mare-risc/

În cel de-al doilea filmuleţ se poate vedea cum un şofer merge regulamentar când, din senin, un alt conducător auto hotărăşte să pornească şi el la drum. Fără semnalizare, trage de volan şi pătrunde pe banda celui care mergea regulamentar. Şi de această dată accidentul a fost evitat doar pentru că cel în faţa căruia s-a băgat a frânat la timp.

În cel de-al treilea filmuleţ, un alt şofer face o manevră cel puţin la fel de periculoasă. “Taie faţa” unui conducător auto care circula regulmentar. Manevra se face la milimetru.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa Facabook

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor