logo
RNTV Live

VIDEO/ O ploieşteancă de doar 16 ani a ridicat publicul în picioare la ” Românii au talent”. Andi Moisescu:”Este foarte multă căldură în vocea ta!”

sursă foto omaniiautalent.protv.ro/
Mihai Constantinescu

Vocea de aur a Ploieştiului

VIDEO/ O ploieşteancă de doar 16 ani a ridicat publicul în picioare la ” Românii au talent”. Andi Moisescu:””Este foarte multă căldură în vocea ta!”

Denisa Iamandi este o adolescentă din Ploieşti cu voce de aur. A reuşit aseară să emoţioneze membri juriului cu prestaţia sa de pe scena” Românii au Talent”. Publicul s-a ridicat în picioare, iar Pavel Bartoş şi Smiley au fost pur şi simplu cuprinşi de emoţii când au auzit vocea  Denisei.

Plină de sensibilitate, adolescenta a interpretat perfect celebra piesă portugheză “Amar Pelos Dois” .

“Este foarte multă căldură în vocea ta!”, a spus juratul Andi Moisescu.

Vă mulțumesc tuturor pentru susținere și pentru cuvintele frumoase! Sper că vocea mea v-a încântat și v-a adus bucurie în inima! Îi mulțumesc, nu în ultimul rând, domnului profesor Robert Marcas fara de care nu as fi ajuns aici!❤️ a scris fata pe facebook imediat după prestație.

Denisa este elevă a profesorului Robert Marcaș, în cadrul ART Academy Ploiești.

VIDEO AICI

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/o-biserica-din-prahova-detine-de-60-de-ani-o-adevarata-minune-vezi-unde-poti-gasi-icoana-facatoare-de-minuni/

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor