logo
RNTV Live

VIDEO/ Oameni fără suflet! Au abandonat un cățeluș într-un sac legat la gură, în pădurea de la Potigrafu

rnews

Cruzime fără limite

Un cățeluș a fost salvat la limită de un trecător, după ce a fost abandonat într-un sac, legat la gură, în pădurea de la Potigrafu. Speriat și obosit după ce a încercat să scape din sacul de rafie, cățelul a fost scos și dus la medicul veterinar pentru îngrijiri medicale.

Oare se mai termina vreodata????

Am vazut filmuletul cu catelusa in sac pe pagina de facebook Phrosa’s Sanctuary. Instant am facut tensiune. Initial mi s-a parut ca este regizata, insa am sunat sa vad despre ce este vorba si cand am aflat ca doar a fost eliberata si lasata prada padurii, am rugat sa faca tot posibilul sa o gaseasca
Baiatul care a gasit-o era in drum spre munca si efectiv nu a putut sa o ia, lasandu-i mancare si apa. L-am implorat sa o caute si de aseara a scormonit continuu toata padurea de la Potigrafu. Multumesc Dan Valentin ca nu ai renuntat!! 
Catelusa este acum la Speed Vet pentru investigatii fiindca este apatica si dupa control va ajunge la noi acasa. Iti multumesc Doamne ca nu a ramas prada padurii!
Pare a avea un picior rupt dar este ultima problema la care ma gandesc…

 

Postarea integrala aici:

https://www.facebook.com/kolakariola/videos/1843579779057748/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor