VIDEO: Percheziții DIICOT Ploiești într-un dosar cu prejudiciu uriaș! Este implicat directorul Alka!

VIDEO: Percheziții DIICOT Ploiești într-un dosar cu prejudiciu uriaș! Este implicat directorul Alka!
DIICOT Ploiești a făcut percheziții la domiciliul lui Hirsch Ady, CEO al grupului Alka

Directorul Alka este cercetat pentru evaziune și spălare de bani

DIICOT Ploiești a făcut percheziții la domiciliul lui Hirsch Ady, CEO al grupului Alka, specializat în producerea de dulciuri.

Sunt vizate 45 de persoane, care urmează să fie aduse la audieri. Procurorii cercetează infracţiuni de evaziune fiscală şi spălare de bani. Hirsch ar face parte dintr-un grup infracțional organizat. Prejudiciul este uriaș: 50.000.000 de lei!

În total sunt 23 de percheziții. Chiar producătorul de dulciuri Alka ar fi implicat în această investigaţie. Descinderile au fost efectuate în Bucuresti, Ilfov,Suceava, Ialomiţa, Vrancea, Constanta şi Harghita.

CITEȘTE și Asociatul unei societăţi comerciale din Ploieşti, a „făcut-o de oaie”. S-a ales cu dosar penal

Procurorii au descoperit până acum 480.000 de lei, 120.000 de euro şi 2.700 de dolari. Printre adresele “călcate” de DIICOT se află domiciliul lui Hirsch Ady, CEO al grupului Alka şi sediul SC International Cash Services IFN.

Potrivit presei cu profil economic, Ady Hirsch este de profesie expert contabil. A absolvit Facultatea de Studii Economice din Haifa, Israel. Are o experiență de 20 de ani în management, dintre care 11 în Israel.

Ady Hirsch a venit în România în 2005. A lucrat întâi pentru URBB, iar, din 2009, pentru Alka.
Sursa imagini: DIICOT

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cea mai tare petrecere pentru copii va avea loc la Ploiești....

Spectacol de excepție la Ploiești. Un balon cu aer cald îi va duce pe toți copiii într-o călătorie prin toată lumea. Cel mai noi concept...