logo
RNTV Live

VIDEO: Ploieștiul lucrului prost făcut. Ce pățește firma care a modernizat liniile de tramvai

VIDEO: Made in Ploiești! Ce pățește firma care a modernizat liniile de tramvai
Ciprian Radu

Ce pățește firma care a modernizat liniile de tramvai

Scandalul legat de topirea masticului folosit de firma care a modernizat liniile de tramvai ia amploare! Firma ar putea fi nevoită să înlocuiască materialul! 

Canicula de la sfârșitul lui iunie a scos la iveală probleme mari în ceea ce privește lucrările de reabilitare a liniilor de tramvai.

Căldura a topit materialul special destinat atenuării vibrațiilor. Masicul a ieșit pe lângă șine. La trecerea tramvaielor, s-a depus pe roți și pe sistemele de frânare. 

Materialul a fost îndepărtat apoi cu lopețile, iar Primăria Ploiești a solicitat operatorului Rosal să ude liniile pentru a scădea temperatura!

CITEȘTE și VIDEO/Liniile de tramvai, distruse de caniculă

Primarul Adrian Dobre a venit luni cu primele date ale verificărilor făcute. Materialul care absoarbe vibrațiile trebuia să reziste până la 80 de grade Celsius. 

Se pune inclusiv întrebarea dacă materialul folosit a fost chiar cel prevăzut în proiect.

În cazul în care firma se face vinovată pentru executarea necorespunzătoare a lucrărilor, va trebui să le refacă pe propria cheltuială.

Lucrările sunt în garanție.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor