VIDEO: Ploieștiul lucrului prost făcut. Ce pățește firma care a modernizat liniile de tramvai

VIDEO: Made in Ploiești! Ce pățește firma care a modernizat liniile de tramvai
Canicula de la sfârșitul lui iunie a scos la iveală probleme mari în ceea ce privește lucrările de reabilitare a liniilor de tramvai. 

Ce pățește firma care a modernizat liniile de tramvai

Scandalul legat de topirea masticului folosit de firma care a modernizat liniile de tramvai ia amploare! Firma ar putea fi nevoită să înlocuiască materialul! 

Canicula de la sfârșitul lui iunie a scos la iveală probleme mari în ceea ce privește lucrările de reabilitare a liniilor de tramvai.

Căldura a topit materialul special destinat atenuării vibrațiilor. Masicul a ieșit pe lângă șine. La trecerea tramvaielor, s-a depus pe roți și pe sistemele de frânare. 

Materialul a fost îndepărtat apoi cu lopețile, iar Primăria Ploiești a solicitat operatorului Rosal să ude liniile pentru a scădea temperatura!

CITEȘTE și VIDEO/Liniile de tramvai, distruse de caniculă

Primarul Adrian Dobre a venit luni cu primele date ale verificărilor făcute. Materialul care absoarbe vibrațiile trebuia să reziste până la 80 de grade Celsius. 

Se pune inclusiv întrebarea dacă materialul folosit a fost chiar cel prevăzut în proiect.

În cazul în care firma se face vinovată pentru executarea necorespunzătoare a lucrărilor, va trebui să le refacă pe propria cheltuială.

Lucrările sunt în garanție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cea mai tare petrecere pentru copii va avea loc la Ploiești....

Spectacol de excepție la Ploiești. Un balon cu aer cald îi va duce pe toți copiii într-o călătorie prin toată lumea. Cel mai noi concept...