logo
RNTV Live

VIDEO/ Primarii din Prahova convocaţi în şedinţă A.D.I. Edilii au vorbit despre problema deşeurilor

sedinta ADI 2
Mihai Constantinescu

VIDEO/ Primarii din Prahova convocaţi în şedinţă A.D.I. Edilii au vorbit despre problema deşeurilor

Prahova este al treilea cel mai populat județ din România, după București și județul Iași, deși este doar al 33-lea din țară ca suprafață. Asta vine la pachet şi cu un volum mare de deşeuri. Astăzi, primarii din Prahova au fost convocaţi în şedinţă A.D.I.

Asociaţia de dezvoltare  intercomunitară(A.D.I.),Sistemul Integrat de Gestionare a deşeuri, are drept scop  rezolvarea problemelor ecologice și operaționale semnificative asociate generării și gestionării deșeurilor, precum și dezvoltarea unui sistem integrat de gestionare a deșeurilor la nivelul județului, care să îmbunătățească nivelul de trai al cetățenilor. Sistemul propus cuprinde toate elementele gestionării deșeurilor, de la prevenire și colectare până la eliminare şi este adaptat nevoilor județului.

Din păcate, în acest moment, în mai multe zone din judeţ problema gunoaielor dă mari bătăi de cap cetăţenilor. Este şi cazul Ploieştiului.

În timpul şedinţei s-a pus problema rezişierii contarctului cu actualul serviciu de salubritate. Dacă această măsură se va pune în aplicare, serviciul va continua activitatea încă 90 de zile.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor