logo
RNTV Live

VIDEO/ Rareș, copilul de 10 al Prahovei

rares, copilul de nota 10
Luiza Toboc

Rareș Avram este unul dintre copiii excepționali pe care îi are Prahova. Este copilul de nota 10 cu care ne mândrim și care constituie un exemplu pentru mulți.

Un tânăr sensibil, dar ambițios, modest, dar cu un palmares care îi încununează eforturile începute încă din fragedă copilărie. 

Rareș a reușit performanța de a obține 10 pe linie la Evaluarea Națională. El, alături de alți nouă copii din județ. Pe lângă acest rezultat, Rareș este un împătimit al dansului sportiv pe care îl practică de la vârsta de 4 ani.

Când am văzut rezultatele, nu mi-a venit să cred. M-am mai uitat o dată. Și încă o dată. Și încă o dată. Până când m-am convins că despre mine este vorba.

Cu toate că are doar 15 ani, Rareș știe foarte bine ce vrea să facă cu viața lui. Nu exclude varianta de a studia în străinătate, aidoma fratelui mai mare, student la Cambridge.

Sunt un copil normal, cu o viață normală, dar cu vise și ambiții mari

Despre învățământul românesc, același Rareș spune că ar trebui să fie unul mai aerisit și mult mai mult axat pe practică. Din punctul lui de vedere, tinerii înmagazinează prea multă informație care nu le este în niciun fel utilă în viață.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor