logo
RNTV Live

VIDEO/ Şedinţă extraordinară fulger. Consilierii locali s-a întâlnit pentru a supune la vot mai multe proiecte cheie pentru ploieşteni

sedinta cl2
Mihai Constantinescu

VIDEO/ Şedinţă extraordinară fulger. Consilierii locali s-a întâlnit pentru a supune la vot mai multe proiecte cheie pentru ploieşteni

22 de minute! Atât a durat şedinţa extraordinară de astăzi de CL. Consilierii au avut de analizat şi ulterior de adoptat şapte  proiecte de hotărâre.

Printre acesta s-a numărat şi cel care viza un împrumut în valoare de 188. 712.306 de lei, iniţiat de primarul Ploieştiului, Adrian Dobre. Împrumutul este necesar, în viziunea sa, pentru investiţii importante în oraş sau care la ora actulă nu pot fi duse la final.

Subiectul construirii unui spital municipal a fost din nou luat în discuţie de către consilieri. Primarul a scos în evidenţă necesitatea construirii unuia nou şi prin prisma numărului mare de decese din cauza gripei de  la nivelul judeţului Prahova.

Proiectul privind solicitarea de  transmitere a unei părţi  din imobilul 615 din domeniul public al statului  şi din administrarea  Ministerului Apărării Naţionale în domeniul public al Ploieştiului nu a trecut de votul consilierilor.

 

De votul consilierilor a trecut însă proiectul de hotărâere privind ” Schimbarea destinaţie teren din  zonă unităţi industriale  în zonă mixtă:instituţii, servicii , locuinţe colective şi reglementare  indicatori urbanistici maximalui, Ploieşti, strada Târgovişţei nr 4 A.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor