logo
RNTV Live

VIDEO și FOTO: Trafic de coșmar în Ploiești. Orașul a fost paralizat de dimineață!

VIDEO și FOTO: Trafic de coșmar în Ploiești. Orașul a fost paralizat de dimineață!
Ciprian Radu

Orașul a fost paralizat de dimineață!

Toate străzile și intersecțiile importante din Ploiești au fost sufocate de trafic marți, ca în fiecare dimineață. Pe podul de la Sud și până la Liceul 1 Mai s-a circulat bară la bară. 

Aplicația Waze a înroșit străzile mari ale Ploieștiului în această dimineață. S-a circulat cu mare dificultate pe Șoseaua Vestului (unde stațiile de tramvai sugrumă șoseaua), pe Mărășești. Au fost ambuteiaje în toate intersecțiile din centru. La Prahova, în jurul orei 7.55, trecerea a două tramvaie, unul după altul, și a unui autobuz a creat un adevărat haos! Lipsa semaforului face ca circulația să nu se poată face decât la mica înțelegere!

Și nu poți intra, din drumurile fără prioritate, decât forțând trecerea!!

CITEȘTE și Accident stupid la Poienarii Burchii. Vezi ce s-a întâmplat!

Pe podul de la SUD s-a stat minute bune, în condițiile în care, normal, în treci în câteva zeci de secunde.

Zeci de mașini erau staționate pe breteaua care urcă spre pod, venind dinspre linia de tramvai. Abia după sensul giratoriul de la 1 Mai s-a putut circula în condiții normale.

Soluții pentru descongestionarea Ploieștiului la orele de vârf sunt imposibil de găsit.

Infrastructura e cu mult în urma dezvoltării orașului și a creșterii numărului de mașini.

În unele cazuri, cum ar fi Șoseaua Vestului, Șoseaua Nordului și Bulevardul Republicii, proiectul de modernizare a liniilor de tramvai a crescut siguranța călătorilor, dar a sugrumat circulația autovehiculelor.

Nu ne rămâne decât să nu ne mai enervăm, să fim mai înțelegători unii cu alții în trafic, iar înjurăturile să le păstrăm pentru cine trebuie!

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor