logo
RNTV Live

Video-Uite cum se face îngheţata pe plită, desertul preferat de mulţi ploieşteni!

Raluca Eparu

A trecut un an de când Mugurel Drăgănescu (29 ani) a lansat la Ploieşti desertul verii-choco kebabul, varianta cu multă ciocolată, fructe şi bomboane, a obişnuitei lipii umplute cu carne şi salate. După o perioadă de la deschiderea chioşcului din centrul Ploieştiului, Mugurel a ştiut că o să fie nevoie să se extindă.

Tânărul a văzut afluxul mare de clienţi şi a fost vizionar. Aşa că s-a gândit deja la ce ar mai putea aduce nou pentru a-i ţine pe consumatori aproape. Acum a adus îngheţata pe plită tocmai din Thailanda.

“Recunosc, iniţial m-am gândit la îngheţată obişnuită, după care am văzut pe internet această îngheţată artizanală. Aşa că am dat peste 5.000 de euro pe o plită care răceşte instant la -30 de grade Celsius şi pe care am găsit-o în Thailanda, unde acest desert este popular”, povesteşte Mugurel.

Îngheţata se face chiar în faţa clientului cu ingredientele pe care acesta le alege. “La orice ar alege, adăugăm lapte cu smântână, fără de care nu se poate face acest preparat. Se poate face cu biscuiţi, cu cioocolată cu alune, cu cereale, cu napolitane, dar şi pentru cei care ţin dietă, doar cu fructe. Una singură sau mai multe. Pe măsură ce înaintăm înspre vară vom aduce mult mai multe fructe, de sezon. E vorba de o îngheţată sănătoasă, făcută pe loc, fără conservanţi şi deja a prins la public, ceea ce mă bucură mult”, spune Mugurel, care şi-a deschis şi al doilea chioşc în Ploieşti, la Nord.

citeste si: https://portal.republikanews.ro/un-tanar-afacerist-a-dat-lovitura-choco-kebabul-nebunia-calorica-a-ploiestiului/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor