logo
RNTV Live

VIDEO/ Un bărbat a fost împușcat lângă secția de votare după ce a atacat un polițist. S-a întâmplat într-o comună din Prahova

barbat-impuscat-dupa-ce-a-atacat-cu-o-bata-o-patrula-de-politisti-496085
Oana Stoica

Împușcat lângă secția de votare

Un bărbat a fost împușcat lângă secția de votare după ce a atacat un polițist. S-a întâmplat într-o comună din Prahova.

Incidentul s-a produs în seara de sâmbătă, 23 noiembrie, în jurul orelor 20.30.

Un individ, aflat în stare de ebrietate, a intrat in curtea gradiniței din localitatea Drăgăneasa, comuna Provița de Jos, județul Prahova, unde este amplasată secția de votare nr. 523 Draganeasa.

Aici se aflau sigilate  și sub pază, materialele electorale destinate turului doi al alegerilor Prezidențiale.

Bărbatul a încercat să intre în grădiniță, motivând că vrea să voteze. Oprit de polițistul care păzea secția, individul a devenit agresiv.

A plecat și a revenit însoțit de mai mulți romi din comună. Individul recalcitrant l-a agresat pe polițist, aruncând cu o sticlă în el, acesta din urmă fiind nevoit să folosească arma.

În timp ce un glonț l-a nimerit pe bărbatul agresiv în picior, ceilalți au fugit.

În sprijinul polițistului care si-a facut datoria a intervenit si o grupă de intervenție din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Prahova pentru a proteja Sectia de votare pe timpul noptii.

Agresorii au fost identificați, iar cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Câmpina.

Bărbatul împușcat în picior are 30 de ani și se numește DUICĂ GEORGIAN.

A fost internat la Spitalul de Urgență Ploiești, starea lui fiind stabilă.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor