logo
RNTV Live

Video/ Un bătrânel, aproape UCIS în BĂTAIE de doi tineri. Motivul este absolut şocant. Cine sunt atacatorii

bataie
Mihai Constantinescu

Bătut cu sălbăticie până l-au băgat în comă

Video/ Un bătrânel, aproape UCIS în BĂTAIE de doi tineri. Motivul este absolut şocant. Cine sunt atacatorii

Bătrânelul aproape că a fost ucis în bătaie de doi tineri. Întâmplarea şocantă s-a petrecut în Braşov şi totul a fost înregistrat pe camerele de supravegehre din zonă. Doi tineri lovesc cu pumnii şi picioarele bătrânul de 66 de ani cu o sălbăticie nemaiîntâlintă. Unul dintre cei doi nu se opreşte nici măcar în momentul când bătrânul este prăvălit şi aproqape fără suflare.

La un moment dat un paznic îi sare în ajutor. Cu ajutorul imaginilor, poliţiştii au reuşit să dea de urma celor doi bătăuşi. Este vorba despre Ceplinsche Adrian de 18 ani din Botoşani şi Mircea Mihai Constantin de 23 ani, din judetul Buzău .

Potrivit  familialaromani.biz cei doi au fost retinuţi de către poliţişti, pentru 24 de ore, iar ulterior instanţa a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 zile.

Ei sunt cercetaţi în continuare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Vezi AICI imaginile suprinse de camerele de supraveghere.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/socant-tanara-gasita-decedata-langa-floresti-pe-camp-o-recunoaste-cineva-foto-exclusiv/

Sursa Facebook

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor