logo
RNTV Live

Video/ Vezi ce au găsit polițiștii în casele proxeneților ploieșteni care acționau prin metoda ”Lover Boy”

Oana Stoica

Două persoane au fost aduse la audieri la IJP Prahova, în urma perchezițiilor efectuate de polițiști la domiciliile ploieștenilor bănuiți de proxenetism.

Din cercetări a reieşit că, în perioada noiembrie 2016 – februarie 2017, persoanele în cauză ar fi comis acte de proxenetism pe raza municipiului Ploieşti. În urma perchezitiilor, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor diverse sume de bani, telefoane și bijuterii.

Gruparea care a fost destructurată astăzi de poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova și ai Direcţiei Operaţiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliţiei, lolosea metoda „Lover Boy”. Mai exact, „Lover Boy-ul” este proxenetul care jură iubire tinerelor pe care le prostituează, convingându-le să își vândă trupul pentru „binele familiei”. De cele mai multe ori aceștia se căsătoresc cu tinerele pe care le trimit „la produs” ca dovadă a iubirii și devotamentului față de ele.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor