logo
RNTV Live

VIDEO/ Vezi ce au găsit polițiștii în casele spărgătorilor de mașini din Ploiești. Poate recunoști lucrurile ce ți-au dispărut!

Oana Stoica

Vezi ce au găsit polițiștii în casele spărgătorilor de mașini din Ploiești. Poate recunoști lucrurile ce ți-au dispărut!

Au fost percheziții în această dimineață în Ploiești. Vizați au fost mai mulți spărgători de mașini.

Indivizii spărgeau de regulă geamul mașinii vizate cu o bujie, apoi furau tot ce apucau.

De la telefoane, obiecte de îmbrăcăminte, genți, sau alte bunuri lăsate de proprietari la vedere.

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada iunie-iulie, persoanele bănuite ar fi comis mai multe furturi din autoturisme parcate în diferite zone ale Municipiului Ploiești.

Aceștia acționau prin spargerea geamurilor și sustrăgeau din habitaclul autoturismelor borsete și genți lăsate la vedere.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională se ridică la aproximativ 22.000 de lei.

Două mandate de aducere vor fi puse în executare, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul poliției pentru audiere.

De la locațiile vizate politistii au ridicat mai multe bunuri susceptibile a proveni din activitatea infracțională, cum ar fi: genti, portofele si borsete, telefoane mobile, articole vestimentare, precum si 3 fragmente de bujie folosite la spargerea geamurilor autoturismelor.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor